Copyright Policy

Posted on

Voor gebruikers: let op elke bezoeker van deze website. Je kunt hier alles downloaden voor desktopdoeleinden. U hebt geen toestemming om afbeeldingen commercieel te gebruiken (in website-achtergronden, muurachtergronden, afdrukken voor verkoop … zoals dat). U moet de toestemming van de oorspronkelijke auteursrechthouder van die afbeelding verkrijgen voor commercieel gebruik.

Voor houders van auteursrechten: alle afbeeldingen op deze site zijn verzameld via verschillende bronnen die op internet beschikbaar zijn via dergelijke zoekmachines en houd rekening met het feit dat we uw werk niet opzettelijk verspreiden. We respecteren altijd uw werk bij het maken van die prachtige afbeeldingen. Maar vanwege het feit dat we een script van derden gebruiken dat geen functie heeft om informatie over credits en auteursrechten weer te geven. Momenteel werken eraan. We hebben onze gebruikers al gevraagd ons auteursrechtbeleid na te leven.

Als u nog steeds niet tevreden bent met ons auteursrechtbeleid. Neem de tijd om ons op de hoogte te stellen via ons contactformulier. Zodat we zo snel mogelijk passende maatregelen kunnen nemen.